Kirjoittajasta

Vinprobatur-viiniblogin idea on kirjoittaa kriittisesti viinistä ja viinikulttuurista ja oppia siitä uutta. Tästä tulee myös blogin nimi: vinprobatur on viinin oppimisen arvosana improbaturin ja approbaturin välissä, sillä mitä enemmän viinistä kuvittelee tietävänsä, sitä enemmän uusia asioita siitä tulee eteen.

Kirjoittaja on helsinkiläinen humanisti, joka pitää aidosta ruoasta, ranskalaisesta kulttuurista ja kohtuullisuuden ideasta.

Kirjoittajaan saa yhteyden sähköpostilla vinprobatur@gmail.com.

Mainokset

2 thoughts on “Kirjoittajasta

 1. Muuten OK mutta kaipaan tietoa alkoholipitoisuuksista koska olet varmaan huomannut että pitoisuudet ovat hiljailleen kivunneet tavalla josta minä en pidä ollenkaan. Joskus tuntuu että korkeat prosentit jopa alentavat viinin nautittavuutta.
  Terveisin
  Tuttu
  JK pidin Antonin Rodetin Pinosta.

  • Moi,

   Olen huomannut samantapaista. Mutu-tuntumalta sanoisin että vuosituhannen vaihteessa viinit tuntuivat yleisimmin olevan noin 12-prosenttisia, ja nyt yhä useampi pullo on jopa yli 14-prosenttinen. Yritän muistaa laittaa viiniarvioihin prosenttilukemat.

   Jos alkoholi maistuu (puna)viinissä liikaa, kannattaa jäähdyttää sitä muutaman asteen verran. Suomalainen huoneenlämpötila on yleensä muutenkin liian lämmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s