A Year in Burgundy

Katsoin melko tuoreen dokumenttielokuvan A Year in Burgundy, joka kertoo muutaman burgundilaisen viiniviljelijän vuodesta. Suosittelen lämpimästi! Dokkari on tehty pieteetillä ja siinä päästään harvinaisen lähelle viininviljelijän arkea. Elokuvassa mukana olevat viinitilat ovat kuuluisia tiloja Burgundin sydämestä, ja viinien hinta ja ikääntymispotentiaali on huikea. Silti jokainen viljelijä on luonnonvoimien ja sään armoilla, eikä viinistä todellakaan tule automaattisesti maailman parhainta.

A Year in Burgundy löytyy mm. Netflixistä, ja ohessa elokuvan traileri. Tarvitset katsomiseen myös pullon Pinot’ta tai Chardonnaytä. Itselläni kyytipoikana oli valkoinen Domaine A. et P. De Villainen Les Clous Aimé 2012.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s