Flunssa pitää ihmisen selvin päin

Panadol Hot 500mg
Maa / alue: Madrid, Espanja
Rypäle: n/a
Saatavuus: Apteekit

Image

Niin se aina menee, että kun flunssa iskee samaan aikaan aikaisen kevään kukinnon ja katupölyn kanssa, lääketeollisuus juhlii. Vaikka kuinka tekisi mieli juoda viiniä, ei siitä haista eikä maista oikein mitään jolloin on parempi pitäytyä teessä ja keinotekoisissa mehulääkejuomissa.

Olen aiemmin suosinut kilpailevan tuottajan Finnrexinin mehulääkejuomia, mutta kotoa sattui löytymään paketti Panadolia. Paketin väristä huokuu tummiin marjoihin päin viittaavaa violettia väriä, ja etiketistä ilmenee että tuote sisältää mustaherukkaa ja mentholia. Vuosikerta on ilmaistu jännästi käänteisellä tavalla: itse vuosikertaa ei kerrota, mutta varastoinnin viimeinen mahdollinen päivä on ilmaistu paketissa.

Tuoksu on kirpakka ja esanssimainen, siitä erottuu suurimmaksi osin mustaherukan mutta myös mustikan vivahteita. Etiketissä luvattua mentholia on aavistuksen verran, mutta voisi olla enemmänkin. Tuoksu on kipristelevä ja sillä on nenää avaava vaikutus.

Panadol Hotin maku on makea, mustaherukkainen ja melko yksiulotteinen. Toisin kuin viinin, Panadol Hotin makuun voi vaikuttaa annosteltavan veden määrällä. Tällöin juomasta saa halutessaan laimeampaa tai vahvempaa. Itse olen huomannut, että tilanteesta riippuen pidän välillä myös laimeammasta sekoitussuhteesta.

Jälkimaku on melko tyly, tanniineja ei ole nimeksikään ja suuhun jää ikään kuin keinotekoisen makeutusaineen peittämä kalvo. Pidempiaikainen vaikutus, eli flunssan ja kuumetilan helpottaminen jää vaisuksi. Hinta-laatu -suhteeltaan Panadol Hot kalpenee ibuprofeiinitableteille, ja aistikokemuksena se häviää teelle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s