Tervetuloa!

Hei! Kirjoitan tätä perjantai-iltana, kun työviikon jälkeen on vihdoin aikaa laatia viiniaiheisen blogini tervetuliaispostaus. Lasissani on kalifornialainen Ironstone Chardonnay Reserve 2007, joka on illan mittaan osoittautunut sen verran mielenkiintoiseksi valkkariksi, että siitä varmasti kirjoitan jonkun oman jutun.

Kuten kaikkien blogien, tämänkin blogin idea on kypsynyt pikkuhiljaa. Olen pitkään miettinyt, ovatko ajatukseni viinistä täysin sattumanvaraista löpinää, jossa mielipide kulloiseseenkin mikro- tai makrotason viiniin liittyvään ajatukseen muuttuu epäjohdonmukaisesti päivittäin. Ilmeisesti blogin perustaminen on nyt osoittanut minulle että näin ei ole, vaan että se voi tyydyttää tarpeen tuoda esiin vuosien varrella syntyneitä ajatuksiani viineistä ja viinikulttuurista. Blogejahan nimen omaan pidetään, ei vain kirjoiteta, koska me kaikki ajattelemme jatkuvasti ja näistä ajatuksista pieni osa päätyy kirjoituksina blogeihin. Blogin pitäminen on valintaa siitä, mitä ajatuksia haluaa tuoda julki.

Olen koulutukseltani humanisti, ja iso osa koulutustani ja ammatti-identiteettiäni on kirjoittaa – tarkemmin sanottuna kirjoittaa loogisesti, järkevästi ja kriittisesti. Näiden elementtien puuttumisesta minulle saa mieluusti huomauttaa, sillä pidän tärkeänä sitä mitä ja miten kirjoitan. Nämä tekstithän menevät sitä paitsi internetiin, josta niitä ei kai koskaan saa kokonaan poistetuksi.

Pienen lapsen isänä lähes kaikki vapaa-aikani menee joko lapseni kanssa tai muissa toimissa palautuessa työstä ja isyydestä, joten aikaa blogin kirjoittamiselle on vähän. Yritän kuitenkin löytää sitä kerran tai pari viikossa, jotta blogi olisi jotenkin säännöllisesti päivitetty. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Pidän kovasti kommenteista, ja eräs motivaattori viineistä kirjoittamiselle olisi päästä keskustelemaan niistä muiden viiniharrastajien kanssa. Toivottavasti blogikirjoitukset herättävät keskustelua, mikäli blogilleni lukijoita saan. Kiva kun luit tähän asti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s